Перелік додаткових освітніх послуг

17.11.2021   Administrator   Категорія: Освітня діяльність

ПЕРЕЛІК ДОДАТКОВИХ ОСВІТНІХ ПОСТУГ

В закладі дошкільної освіти №20 відповідно до Базового компонента дошкільної освіти  надаються безкоштовні освітні послуги:

–  із навчання англійської мови дітей з середньої  групи (з п’ятого року життя).   В кожній дошкільній групі проводиться по два заняття на тиждень.

Вчитель англійської мови – Вальчук Вікторія Миколаївна.

 –    християнська етика – керівник гуртка Біленька Людмила Володимирівна.

_ умілі ручки  - керівник гуртка Біленька Людмила Володимирівна

Додаткові освітні та інші послуги заклади освіти можуть надавати у порядку, передбаченому Законом України «Про освіту», Закон України “Про дошкільну освіту”ст.23, пункт 10, “Порядком надання платних освітніх послуг державними та комунальними навчальними закладами, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України 23.07.2010 №736/902/758, відповідно до Переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами освіти, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної та комунальної форми власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 р. №796(в ред. від 03.12.2019) та інших нормативно – правових актів, що регулюють відповідну сферу платних послуг.

Адміністрація закладу дошкільної освіти не обмежує ініціативу педагогічних працівників у виборі форм роботи з дітьми.

В Тернопільському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок)  №20   у 2021/2022 навчальному році платні додаткові освітні послуги не надаються.